MIJN MERKEN

Diverse merken vormen gezamenlijk een beeld van je identiteit. Deze identiteit kan je als individu zelf invullen. Merken zijn voor mij zeer belangrijk, want zij symboliseren een bepaalde waarde in mijn leven.

Hieronder staat mijn top 10 favoriete merken op alfabetische volgorde:

Albert Heijn

Sinds 2007 werk ik bij de Albert Heijn. Ik ben begonnen als medewerker codebeheer en toen vakkenvuller. Vanuit deze functie ben ik doorgegroeid naar teamleider. Het merk Albert Heijn staat bij mij voor creativiteit, transparant en lokale betrokkenheid.

Bol.com

In mijn ogen is bol.com een jong bedrijf met vele hoge potenties tot succes. Tijdens mijn stage binnen dit bedrijf merkte ik de cohesie en samenhorigheid binnen het totale bedrijf. Dit heeft mijn ogen doen openen dat het mogelijk is om als groot bedrijf zo hecht te zijn. Tegenwoordig zie je dit steeds minder. Bol.com is voor mij dé website waar ik mijn elektronische apparaten online koop. Betrouwbaar, veilig en kwaliteit.

Comedy Central

Comedy Central is voor dé zender waar ik 's avonds kan lachen, gieren en brullen. Op Comedy Central kijk ik vaak programma's als Southpark, Family guy en American Dad. Typische Amerikaanse programma's waar ik graag naar kijk. 

Disney

Disney zorgt dat magie werkelijkheid wordt! Disney is voor mij het symbool van fantasy. Alles is mogelijk en overal is er een oplossing voor. Vroeger heb ik altijd met veel plezier naar Disney films gekeken. Ik vind het dan ook helemaal niet erg om een Disney film zo nu een dan te kijken. Disney heeft samen met Square Enix het spel KingdomHearts op de markt uitgebracht. 

DisneyIn dit spel zitten personages die afstammen uit films van Disney en spellen van Final Fantasy. Een must-have game.  

Douwe Egberts

Een dag begin je altijd met koffie! Voor mij begint de dag altijd met koffie van Douwe Egberts. Als ik koffie koop in de winkel is dit ook altijd van Douwe Egberts. Dit merk is in mijn ogen betrouwbaar en van hoge kwaliteit.

Ford

Waarom Ford? In mijn belevenis biedt Ford conform, betrouwbaarheid en kwaliteit. Ik rij dagelijks met veel plezier in mijn eigen Ford Fiësta.

Hugo Boss

Als ik een geurtje wil op doen, is dit vaak van het merk Hugo Boss. Hugo Boss vind ik een merk dat verfrissend is, met een luxe uitstraling. Ik ben tot op heden altijd zeer tevreden over Hugo Boss.

Nintendo

Iedereen kent wel Mario, Donkey Kong, Luigi, Yoshi, Princess peach, etc. Van  jongs af aan ben ik opgegroeid met Nintendo. Hetzij van de Super Nintendo tot gameboy, van DS tot Wii U. Het merk Nintendo brengt bij mij het kind naar boven. Hetgeen waarvan ik denk dat Nintendo wil bereiken. 

Warner Bros

Warner Bros vind ik hét merk die films heeft met een goed verhaal. Een van mijn lieveling films van Warner zijn Harry Potter, Hobbit en Lord of the Rings.

WE

Als ik kleding koop, is dat vaak in de WE winkel. Ik zie het merk WE als modieus, stijlvol en mannelijk. Ik draag graag kleding van de WE merk.