MEER WETEN OVER MIJ?

Hier kun je meer te weten komen over de persoon 'Sammy'.

In de afgelopen schooljaren heb ik diverse verslagen en artikelen geschreven. Hier kun je er een aantal vinden.

Van het VMBO naar het hbo. Van stage lopen in een klein zelfstandige groentewinkel tot in een grootwinkelbedrijf als KPN. Hier lees je meer over de start van mijn reis en waar ik naar toe streef!

Hier kun je gedetailleerd lezen wat ik precies heb gedaan qua school en qua werk.

Iedereen heeft we een favoriet merk! Hier kun je lezen welke dat zijn en waarom.

WAT ANDERE ZEGGEN OVER MIJ

Hieke Voorberg Online Service Marketeer - KPN

Ik ken weinig mensen die zo enthousiast zijn als Sammy. Tijdens zijn afstudeeropdracht heeft hij onze afdeling verrast met bruikbare inzichten die op termijn zullen bijdragen aan meer tevreden klanten. Sammy heeft een hands-on-mentaliteit, is proactief en een harde werker. Knap ook hoe hij als junior lastig te openen deuren in een grote corporate geopend heeft gekregen. Zijn geheim? Een grote glimlach in combinatie met torenhoge ambitie en doorzettingsvermogen.

Pieter-Paul Groenhuijsen Supermarktmanager - Albert Heijn

Ik heb het genoegen gehad met Sammy samen te mogen werken in 'onze' Albert Heijn in Heerhugowaard. Als teamleider gaf Sammy, samen met zijn collega teamleiders, op geheel eigen wijze leiding aan zijn club mensen. Vol energie, passie, menselijkheid, eigen ideeën en daadkracht werkte Sammy mee aan het neerzetten van de best mogelijke winkel voor onze klanten. En daarin was hij succesvol, creatief, resultaatgericht en prettig aanwezig. We hebben als team een zeer mooie tijd beleefd, waar ik met veel plezier en trots op terug kijk.

Allard Jansen Klasgenoot - Inholland Alkmaar

Ik ken Sammy al erg lang: van sport tot onze studie, waarin ik veel met Sammy in projecten heb samengewerkt. En telkens weer weet hij mij te verbazen in positieve zin. Sammy motiveert en maakt mensen enthousiast. Zijn kracht ligt in het samenwerken, het zien van de grote lijn en met een scherpe blik oog voor details houden. Zeker wanneer het gaat over Retail. Dit is tijdens onze marketingprojecten altijd naar voren gekomen. Samenwerken is met Sammy dan ook erg fijn. Hij is een onmisbare schakel in elk team.

Brent van Rossem Leraar (Online) Marketing - InHolland Alkmaar

Als leraar e-communicatie heb ik Sammy mogen begeleiden bij het project: “Online succes begint met Breed denken” tijdens de HBO-afstudeerminor Dialogue Marketing. Sammy heb ik leren kennen als een persoon die zeer enthousiast, leergierig en doortastend is. Hij is iemand die met een kritische houding meedenkt over complexe zaken en oplossingen. Sammy heeft bijdrage geleverd aan het bedenken, ontwikkelen en implementeren van het online strategisch beleid van Breed Verf. Tijdens het project heeft Sammy laten zien dat hij zowel zelfstandig als in teamverband kan werken, waardoor hij het uiterste uit zichzelf en andere haalt.

Ha-Lan Tran All-arounder - Albert Heijn

Ik heb Sammy met veel enthousiasme en gedrevenheid leiding zien geven. Voor diverse obstakels kwam hij met creatieve oplossingen, waarbij de medewerkers altijd betrokken werden. Hij stelt zich open, maar tegelijkertijd ook kritisch, op en dit vertaalt zich naar een aangename samenwerking waarbij beide partijen elkaar omhoog helpen.

David Teeuwen Klasgenoot - Horizoncollege Heerhugowaard

Sammy is een zeer fijne jongen om mee samen te werken. Als hij met zijn werk bezig is, dan doet hij dit met passie en enthousiasme. Problemen lost hij altijd creatief en vernieuwend op. Een andere zeer goede kwaliteit van hem is dat hij mensen kan motiveren. Daarnaast beschikt Sammy over een zeer kritische blik, want kwaliteit staat bij hem voorop.

Ysja van Leeuwen Contentspecialist - Bol.com

Ik heb Sammy leren kennen als een erg sympathieke stagiair die open staat voor nieuwe uitdagingen. Erg leergierig en gemotiveerd.

Pieter Spuijbroek Teamleider - Albert Heijn

Sammy is iemand die met zijn motivatie anderen enthousiasmeert. Hij is niet alleen enthousiast en leergierig, maar ook erg sympathiek en kritisch. Onze samenwerking is mede daardoor een prettige ervaring voor mij.