WIE IS SAMMY MUILWIJK?

Mijn naam is Sammy Muilwijk. Ik ben 23 jaar oud en woon in de omgeving Alkmaar. Ik ben een gemotiveerde 4e jaars student die leergierig, gestructureerd en gedisciplineerd is. Op dit moment studeer ik Small Business & Retailmanagement aan Hogeschool Inholland te Alkmaar. Mijn hobby's zijn fitnessen en gezellig (bord) spelletjes spelen met vrienden en vriendinnen. Daarnaast vind ik het erg leuk om met vrienden uit te gaan en leuke activiteiten te doen, zoals poolen, darten, bowlen en nog veel meer! Op mijn 15e ben ik gestart als vakkenvuller bij de Albert Heijn. Door de jaren heen heb ik veel ervaring en kennis opgedaan zodat ik mijzelf heb ontwikkeld binnen het bedrijf, waardoor ik momenteel de functie als Teamleider bekleed. In de functie als teamleider geef ik leiding aan circa 50 medewerkers. Daarnaast coördineer ik werkzaamheden aan medewerkers, begeleid ik ze en draag ik bij aan hun ontwikkeling. Als mijn manager niet aanwezig is, ben ik eindverantwoordelijk voor de winkel. Daarom heb ik tijdens mijn loopbaan een de cursussen HOMAG en BHV gevolgd. Doordat ik mijn werk met veel passie en motivatie doe, heb ik mijzelf doen besluiten om een opleiding te volgen binnen de detailhandel. Nadat ik binnen 2 jaar mijn MBO diploma heb behaald, ben ik doorgestroomd naar het HBO.

Met behulp van deze website wil ik:

  • Laten zien wie ik ben;
  • Vertellen waar ik trots op ben.

Mijn persoonlijke interesses:

  • Innovatie/improvement met betrekking op proces, product en dienst;
  • Trends en ontwikkelingen;
  • Begeleiden en leidinggeven;
  • Kennis vergaren en overdragen aan andere.

Meer over mij weten?

Klik hier om mijn CV te bekijken!

 

Sammy Muilwijk

Vakantie met vrienden
Gezellig met vrienden eten in Tsjechië.

vakantie met vrienden

Uitgaan met vrienden
Tsja, er zit altijd een joker tussen! 

Vrienden sammy

Poolen met collega's
De kern van samenwerking en vertrouwen.

collega's poolen

Filmpje AH Basic:
Hieronder is een filmpje te zien waarin ik vragen stel over het AH Basic merk van de Albert Heijn.